Stem Hillblock naar de overwinning


accenture.jpggroene tulp.jpg
Hillblock neemt deel aan de Accenture Innovation Awards 2013. Dit is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar.

Stemmen voor Publieksprijs


Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft Hillblock zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig. Het is nu mogelijk om stemmen uit te brengen via de website. Stem Hillblock naar de overwinning via http://bit.ly/18BcstQ
Dit kan door te stemmen via de LinkedIn-, Twitter- en Facebook- knoppen. Tot en met 5 november 2013 kun op ons stemmen…doen!

Over Hillblock


Hillblock is de laatste innovatieve ontwikkeling voor de Nederlandse waterveiligheid. Door een micro-oplossing in het ontwerp van een betonzuil kan Hillblock zorgen dat de dijken in Nederland op een effectieve manier beschermd worden en bestand zijn tegen hoge golven. De betonzuil remt de golfoploop op de dijk tot 50% door een besparing van minimaal 30% beton. Door de besparing op beton en gewicht kan de CO2 uitstoot sterk teruggedrongen worden in productie en transport. Omdat het water per meter ongeveer 30 cm minder hoog de dijk oploopt, is het verhogen van dijken in vele gevallen absoluut niet meer nodig. Minder ingrijpen in de dijk betekent; minder schade aan ecologie, geen grondonteigening, aanpassen van wegen, leidingen en faciliteiten.

Over de Innovation Awards


Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

De Groene Tulp is één industrie-overkoepelende prijs voor het meest duurzame concept van Nederlandse bodem. Accenture heeft samen met de Club van Rome de Groene Tulp in het leven geroepen om het belang van duurzame innovatie te benadrukken.

www.innovation-awards.nl
Terug naar homepageNL EN


REKENTOOL GOLFREDUCTIE Lees verder
Lees hier het DELTARESRAPPORT Lees verder
Memo Deltares m.b.t. tot het berekenen van de ruwheidsfactor van Hillblocks. Lees verder
Hillblock realiseert een golfoploop reductie van 30% Lees verder


Volg ons

Facebook  Twitter  LinkedIn  Google+