Nominatie Rijkswaterstaat Award


Rijkswaterstaat Award 2012_2013 kl.jpg
De Rijkswaterstaat Award is een onderscheiding voor opdrachtnemers die een bijzonder prestatie hebben geleverd in samenwerking met Rijkswaterstaat als opdrachtgever. Dit jaar zijn er drie thema’s: Vernieuwing, Verbinding en Kennis. Het Hillblock is genomineerd in het kader van innovatieve dijkbekleding in de categorie Kennis. Dit jaar werd de Award uitgereikt tijdens de jaarlijkse Rijkswaterstaat Marktdag op 15 januari tijdens de InfraTech beurs in Ahoy.

Genomineerden categorie Kennis


In de categorie Kennis is genomineerd het project Ontwikkeling en aanleg nieuw type dijkbekleding Stavenisse door aannemingsbedrijf De Klerk. Zij werken hiervoor samen met Martens Beton en Hillblock. Het gaat om een product dat 30% minder weegt dan bekende dijkbekledingen. De markt en Rijkswaterstaat hebben elkaar versterkt in de totstandkoming van dit innovatieve product. Een andere nominatie in deze categorie is Het groene golfteam. Dit is een samenwerking tussen Grontmij, Goudappel Coffeng, DTV consultants en Rijkswaterstaat.

Inschrijving vond plaats door medewerkers van Rijkswaterstaat. Een jury heeft in iedere categorie uiteindelijk 2 projecten genomineerd. Daarna hebben directeur-generaal Jan Hendrik Dronkers en hoofdingenieur-directeur Cees Brandsen een algemene winnaar gekozen. Dit is de app Roamler uit de categorie Verbinding geworden.

www.rijkswaterstaat.nl


Terug naar homepageNL EN


REKENTOOL GOLFREDUCTIE Lees verder
Lees hier het DELTARESRAPPORT Lees verder
Memo Deltares m.b.t. tot het berekenen van de ruwheidsfactor van Hillblocks. Lees verder
Hillblock realiseert een golfoploop reductie van 30% Lees verder


Volg ons

Facebook  Twitter  LinkedIn  Google+